KÖZLEMÉNYEK

A bodoki vadászegyesület február 24-én tartotta hagyományos évvégi záróünnepségét. A József Attila Kultúrotthonban megrendezett mulatságra idén a dálnoki vadászok és hajtók is meghívást kaptak, hiszen a vadászterületek és a vadgazdálkodás magánosítása óta az említett csoport is a bodokihoz tartozik.

A szervezők elmondása szerint a nagy létszámnak köszönhetően a záróesemény túlnőtte a bankettformát, ezért döntöttek bál szervezése mellett. A trófeákkal feldíszített teremben, élő zene mellett ízletes, vadból készített finomságokat fogyaszthattak el az egybegyűltek.
Az eseményt Fodor István polgármester nyitotta meg, aki az egyesület évi tevékenységéről is beszámolt. „A vadászat az a hagyományőrzés, amely szenvedéllyé válva, apáról fiúra öröklődik. Ez a kitartásra, önfegyelemre ösztönző és sok lemondással járó, semmivel nem helyettesíthető kedvtelés éltet sokunkat” – fogalmazott az elöljáró.
A hangulatnak megfelelően a bodoki kórus vidám vadászénekekkel örvendeztette meg az ünneplőket, akik hajnalig tartó mulatozással bizonyították, hogy nem csak az erdei vadlesen, hanem a bálteremben is helyt tudnak állni.

image

 

Szerzõ: Hírmondó |  A cikk megjelenésének dátuma: