A Bodoki Vadász Egyesület két vadászterület és két vadászcsoport egyesítésével jött létre.

A bodoki területre, amely Bodok 13 néven szerepel a 10 évre szóló szerződést 2011 március 9-én írtam alá. A dálnoki 16 –os területre 2011 június 20-án köttünk 10 éves szerződést a Környezetvédelmi Minisztériumban.

A két területen 42 vadászt tartunk nyilván és két vadőr tevékenykedik. A vadászatban, miként a mezőgazdaságban is , súlyos gondok, megoldandó feladatok várnak ránk a jövőben. A szakmával, hivatással, szenvedéllyel elkötelezett vadásztársadalomnak egyetlen útja lehet: egyetértésben a termőföld tulajdonosaival, kölcsönös és korrekt a békés egymás mellett élés szabályait betartva gazdálkodni vaddal, jelennel és jövővel. Csoportunk fennmaradásának fontos lételeme a vadállományunk gyarapítása, amely rengeteg munkát igényel.

A területek átvétele óta naponta szállítunk eledelt az etető helyekre. A medvéknek, vaddisznóknak tonna számra hordtuk a cukorkát, almát. A vadmegfigyelést a LIEF program által elhelyezett kamerák segítségével végeztük nagyon eredményesen. 

Szakszerű és tervszerű vadgazdálkodás. Tagjaink részére kulturált sport-vadászati lehetőséget biztosítunk.

A nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt jelent látogatóink számára. Festői környezet, izgalmas élmények várják Önöket. Vad szépség és erintetlen természet jellemzi a legjobban a vadászterületünket.

Csodálatos erdők, magas csúcsok, sebes patakok, az állatok iránti fokozott figyelem, hozta létre közösen az ideális életteret Európa legnagyobb barnamedve populációjának, s mellete rengeteg vaddisznónak, szarvasnak, őznek, fajdkakasnak, hiúznak.

Másfelől professzionalizmusunk, tapasztalatunk és vendégszeretetünk a garancia egy felejthetetlen vadászkalandra.

Látogasson el Ön is hozzánk!